tisdag 20 november 2018

Alfred just nu


Alfred är en pojke med många intressen. Han brukar vara väldigt intensiv med det han gillar, han kör i perioder kan man säga. Han gillar att spela piano. Pappa Lucas har lärt honom grunderna och sedan har han själv spelat från både "pianoskolböcker" och vanliga noter. Han använder sin ipad för att lära sig spela också (rex Harry Potter musik). Efter ett års kötid har han fått börja spela piano i kulturskolan. Det gillar han. 

Han gillar att spela fotboll tillsammans med Emil och på skolans raster. Han började spela i ett fotbollslag i våras också. 

Han har gått igenom en trolleriperiod under året. Det var riktigt kul när han tränade trolleritrick flera timmar om dagen och testade det på oss. Just nu är han inne i en period av att stå och gå på händer. Det är det han gör på eftermiddagarna nu. Om han inte är inne i en läsperiod, som han är ibland, så läser han en halvtimme varje kväll (om det är en läsperiod blir det betydligt mer). Han läser just nu Harry Potter-serien (har precis påbörjat nr 5). Och apropå Harry Potter så har han sparat ihop till och köpt Harry Potter-lego som han ser fram emot att bygga ihop.

I skolan lär han sig skrivstil vilket han gillar och övar hemma. Leka med kompisar och gå på kyrkans miniorer tycker han också mycket om!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar