söndag 2 januari 2011

Julen 2010



Här kommer några bilder från i julas. Vi hade ett julfirande hemma hos oss tillsammans med mormor och morfar när vi åt god mat och öppnade paket. Emil fick smålego som han genast ville bygga med och en klassisk julscen utspelar sig på golvet: Emil, morfar och pappa L djupt försjunkna i en legobeskrivning. Alfred fick duplo som han glatt tuggar på. Lilla julafton blev hellyckad!





Ett par dagar före julafton åkte vi till farmor och farfar i Jönköping. Där hade vi en härlig julvecka med hela L:s familj med de traditionella inslagen: mat, gissa julklappar (vem de är ifrån och vad som finns i), julgodis från granskålen och mysiga kvällar framför brasan med nötter och choklad. Vi hann också med att leka på lekplatserna runtomkring, gå på rean, släktträff, hälsa på gammelfarmor och min faster U. Och mellan alla dessa aktiviteter lekte Emil med julklappsspel och ritsaker och lekte med farmor och farbröder. Han hade det så roligt att han sa: "snälla mamma och pappa, vi kan väl bygga ett hus i Jönköping."
Posted by Picasa

1 kommentar:

  1. Han är klok den där Emil :) Vad synd att vi missade varandra i julen! Hoppas vi ses om inte så allt för länge :) Kram / Julie

    SvaraRadera