fredag 25 mars 2016

Teckningar


Emil ritade en jättefin teckning till mig på alla hjärtans dag. Så fin!


Här har Alfred ritat en teckning till mig som jag fick i födelsedagspresent. "Det är jag och Emil när vi bråkar". Ibland undrar man hur de tänker... Man kan ju tycka att jag får nog av den varan ändå. Men det är en rolig bild med en massa detaljer (kolla den arga munnen och ögonbrynen).

Glad Påsk!




Påsken är här! Vi har fått till allt möjligt påskigt den här veckan, härligt! Sedan stoppade sjukdom oss från att fortsätta firandet hos farmor och farfar till stor besvikelse. Vi har pyntat, pysslat, pratat om påskens budskap, ätit påsktårta och påskfrukost, gömt påskägg och pojkarna har klätt ut sig till påskgubbar och knackat på hos grannarna och lämnat kort (och fått godis av hela längan!). Vackert väder har vi haft också!


(inte hemmagjord, bara söt)






Söta Freja.


Här poserar Freja i en annan av mina klänningar. Sötnos!




Freja 13 månader


Här är en tretton månaders tjej som vill en massa! På bilderna är hon inne i Emils rum och vill ha ALLT. Hon älskar att pilla med småsaker (hon stoppar inte allt i munnen längre, så om man har full koll så får hon greja lite). Annars gillar hon klassiska småbarnsleksaker som klossar (kan stapla tre på varandra), duplo (har fattat att man kan sätta ihop och ta isär) och annat. Men bäst är som sagt småsaker, gärna i brödernas rum. Freja har varit jättemycket sjuk i det sista, hög feber två gånger och i skrivandets stund är hon magsjuk. Hon kom liksom av sig i "gåendet" efter andra feberomgången. Pappa L fick tillslut igång henne igen, så nu är det lite bättre fart igen. Nu har det äntligen blivit vår och vi kan vara ute på lekplatsen och i trädgården och Freja älskar det! Känna på sanden och krypa runt och upptäcka är härligt! Nu har hon utökat ordförrådet med "pappa" också. Sover gott på nätterna i sitt eget rum och äter för det mesta helt ok. Och hon älskar skor, det är för gulligt!



Nu är hon nöjd! Brorsans bilar!