måndag 13 maj 2013

Kosläpp



Den 1:a maj var vi på koutsläpp. Fint väder, massor med folk och trevlig stämning. Men det roligaste var inte de skuttande korna utan traktorerna som man fick provsitta. Alfreds dröm gick i uppfyllelse! Jag blev helt lycklig bara av att se hans ansiktsuttryck. Trots att han suttit i fler av traktorerna så kunde han köa hur länge som helst bara för att få sitta i den jättestora gula hjullastaren också.
 
Posted by Picasa

Dinosaurier



Universeum har fått en dinosaurieutställning. Kul tycker barnen.
 


Alfred, M, Emil och E leker arkeologer. De sopar fram skelett.
Posted by Picasa

Alfred gullunge

 
Posted by Picasa

Fotopyssel



Jag har ganska nyligen återupptagit fotoalbumspysslande igen efter en 3-årig paus (sedan Alfred föddes). Det är hur kul som helst och det smittar av sig på barnen, även om jag mest gör det när de sover. De vill också scrappa, så alla bilder som jag inte använder delar jag upp mellan dem. Särkilt Emil tycker att det är jätteroligt och båda visar stolt för pappa L när han kommer hem från jobbet.
 
 

söndag 12 maj 2013

Söndagspromenad



Härom söndagen var vi på en härlig söndagspromenad med familjen J i en för oss ny skog (en del av Lärjeåns dalgång). Barnen sprang, klättrade, kastade pinnar i ån, åt söndagsmuffins och samlade saker i påsar. Alla hade det trevligt och vi njöt av naturen.
 
 
Posted by Picasa

En favorit



Alfred älskar Karlsson på taket, för han har en såndär propeller (Alfred använder sitt paraply)  på ryggen och flyger. Jag får förklara att Karlsson på Astrid Lindgrens värld har propeller fast han kan inte flyga ändå.

"Ja e kaason, ja tan dyda" (=jag är Karlsson, jag kan flyga)
Posted by Picasa