söndag 13 januari 2013

Bröllopsdag!



Den 9 januari hade vi vår 10:e bröllopsdag!! Det är inte klokt!
 
Posted by Picasa

Sänghoppning



Under julledigheten kunde vi äntligen åka och köpa nya sängar. Då blev det hoppa av i de gamla. Mormor och morfar som var barnvakter tog också tillfället i akt!
Posted by Picasa

Skridskor



Januari månads familjeutflykt blev skridskoåkning. Det startade med gråt och tandagnisslan och slutade i triumf. Alfred är för liten för att klara att åka även med hjälp, Emil tyckte det var svårt, jag (som inte åkt på tio år) klängde vi sargen och beordrade barnen att inte röra mig och alla ville ha hjälp av pappa L. Två timmar senare kunde Emil åka omkring helt själv och det blev en trevlig utflykt (och jag vågade släppa sargen mot slutet...).
 
 
Posted by Picasa

Januarieftermiddag



En dimmig och rå januarieftermiddag gick vi till sjön. Alfred ville bada och simma (han kan nämligen simma säger han, eller "pimma") men han insåg tillslut att mamma hade rätt att det var för kallt och isigt. Barnen hade det roligt, de kastade kottar och pinnar och testgick isen.
Posted by Picasa

torsdag 3 januari 2013

Huvudfotingar



Alfred har målat sina första huvudfotingar (fast fötter har de inte ännu...). Ovan är ett familjeporträtt bestående av huvuden med ögon. Nedan ett porträtt av "danfaj" (=farfar) även där huvud med ögon.
 
Posted by Picasa