onsdag 14 november 2012

Lussekattsbak



Nu längtar vi till jul! Emil har lekt tomte nu i några dagar ("nej du får inte ha tomtekläder på förskolan ännu") och vi har sjungit julsånger i flera veckor. Idag slog vi till och bakade lussekatter till Bing Crosbys julskiva (det är ett måste, den är alltid på till julbak och julgranspyntande).
 
Posted by Picasa

Biodebut



Häromdagen var vi på bio, det var första gången för Alfred. Jag var inte så säker på att det skulle gå bra för Alfred är inte så filmintresserad, men det gick hur bra som helst. "Möönt" (=mörkt) var Alfreds egen kommentar. Filmen hette "Lilla Anna och långa farbrorn" och den gillades av både Emil, Alfred och kompisarna som vi var med. Det var så härligt att höra Emils gapskratt och Alfreds små kommentarer under filmens gång. Vi tog sedan en tur till McDonalds också och Emil åt en hel hamburgare!! Sensation!
Posted by Picasa

söndag 11 november 2012

Favoriten



Vi har en liten fotosamling av knasiga skyltar och detta är favoriten. Bilden är tagen på L:s jobb på tredje våningen. Vi vet ännu inte hur det var tänkt att man skulle ta sig varken dit eller därifrån.
Posted by Picasa

Gulliga fynd



Ibland upptäcker man gulligheter hemma. Alfred har varit i farten. 
 
Posted by Picasa

Halloween

 
 
 
Posted by Picasa