torsdag 17 maj 2012

17:e maj från förr



Tre bilder på mig från gångna 17:e majer. Jag var över 25 år när jag tillbringade min första 17:e maj i Sverige, de senaste 6 åren har vi firat i Sjömanskyrkan. Jag tror att jag har missat 1-2 firanden då jag var tvungen att jobba (vilket var helt förfärligt, satt gråtfärdig på spårvagnen). Jag är helt enkelt lite beroende av att fira denna dag på rätt sätt!
 
 
Posted by Picasa

17 maj

 


Norges nationaldag=firande! Vi åkte till norska sjömanskyrkan hela familjen och gjorde det man skall göra denna dag. Äta glass, sjunga nationalsången, titta på fina bunader, gå i tåg och leka. Mormor och morfar var där också och de försåg pojkarna med medel så att de kunde köpa godsaker. Två andra norskblodade familjer vi känner var där också, perfekt för Emil att dessutom ha lekkompisar på plats. Härlig dag trots regn och kyla! 
Posted by Picasa

Morgonmys

 
Posted by Picasa

Göteborgsvarvet



Pappa L har börjat springa nu på vårkanten (istället för att alltid cykla hem från jobbet springer han hem några gånger i veckan). Så fick han ett erbjudande om att ta över en "biljett" till Göteborgsvarvet och sprang förra lördagen. Det var trevligt att vara med och titta (även om jag inte tar med mig småbarn dit någon mer gång...). Bilden är tagen några minuter efter avslutat lopp, ser rätt pigg ut tycker jag. Vi är nöjda med tiden också: 1,44 (+ några sekunder som jag inte minns) 
Posted by Picasa