lördag 28 april 2012

Galen lördag



Idag var visst dagen då allt skulle hända: kl 11-13 var Emil och pappa L på kalas. Kl 15-17 var jag och Emil på operan och kl 17-19 var det fest i kyrkan. Vilken tur att inget direkt krockade! Och allt var hur roligt som helst.

Jag och Emil såg som sagt "Tjolahopp, tjolahej" på operan. En familjekonsert med Astrid Lindgrens musik som var helt fantastisk. Emil tyckte också om det, men jag var nog den som var saligast av oss två. Jag kunde också berätta för Emil att det var här pappa och jag var när när du ville komma ut ur magen (vattnet gick under "Bröderna Lejonhjärta"- föreställningen). 
 
Posted by Picasa

tisdag 10 april 2012

Sängklättraren



Alfred har blivit en mycket bestämd stor liten pojke (på 20 mnd). Häromdagen ville han INTE sova. Men väl uppklättrad på sängens kant vet han inte riktigt vart han skall ta vägen. Änsålänge är det envisa och bestämda draget ganska gulligt.

 
Posted by Picasa

söndag 1 april 2012

Påsk



Så är det påsk igen. Vi har pyntat alldeles lagom och letat efter påskägg. Nästa vecka har jag nästan lovat att vi skall påskpyssla lite när Alfred sover. Appropå pyssla så gjorde Emil faktiskt en påskkyckling för ett par veckor sedan helt på eget initiativ, för han var så desperat efter påsk, han har längtat ett tag nu. Under de riktiga påskdagarna är vi hos farmor och farfar.


Alfred vet precis vad godis är för något. Säger man det magiska ordet drar han ut nappen för att göra sig redo.
Posted by Picasa

Oldemor



För ett par veckor sedan åkte jag och barnen till Norge tillsammans med mamma och pappa. Vi hälsade på oldemor på "oldemorshemmet" (Emils mycket bättre ord för ålderdomshemmet). Det var jättetrevligt att åka dit och överraska henne.
Posted by Picasa

Frukost



Typisk Alfredfrukost...
Jag och Emil äter helst så fort vi vaknat men pappa L och Alfred väntar helst i några timmar.
Posted by Picasa