lördag 20 mars 2010

Kaninbebisen



Mamma har en bebis i magen och Emil har en kaninbebis i sin mage. När pappa tog ett profilkort på mammas mage skulle Emil ha ett på sin mage också (se ovan). Emils kaninbebis tycker mycket om godis och kakor och bröddeg och annat som han inte får äta hur ofta som helst. Och när Emil mår illa pga kaninbebisen så måste han äta godis (saltlakrits som mamma äter) och dricka stark dricka (äpplejuice med loka i) precis som mamma. Det är helt klart ett praktiskt arrangemang från Emils sida att vara gravid för då får man sånt som mamma får...
Posted by Picasa

Vårkänslor



Våren verkar äntligen vara på väg! Här sitter vi och myser i vårsolen.
Posted by Picasa

tisdag 16 mars 2010

Vår lilla Knert!

Idag gjorde vi ultraljud för att titta på Knerten som vi kallar bebisen i magen. Det var hur mysigt som helst. Den hade gömt sig så långt in i magen den kunde så barnmorskan hade svårt att få bra vinklar när hon skulle undersöka barnet. Jag fick gå upp och dansa och gå på toaletten för att bebisen skulle byta ställning. Tillslut fick en expert komma och titta och efter ett tag fick de bilder som de behövde. Allt såg bra ut och BF är 6 augusti.

Det blev inga snygga profilbilder på den här bebisen
men bilderna blev bra ändå!
Knerten var såklart hur gullig som helst. Emil tyckte nog att det hela var lite läskigt för han höll för ögonen när jag skulle visa honom bilderna.



Posted by Picasa