lördag 13 februari 2010

Renovera



Att "ajbeta" med pappa är det roligaste som finns. Det nya projektet är den lilla toan (jag är glad att jag endast är delaktig i de mer synliga detaljerna, puh).



Den här julens renoveringsprojekt var att lägga golv på vinden så att vi kan få upp lite lådor där. Inte så spännande kanske men väldigt praktiskt.

Posted by Picasa

Maja



Emil leker att han är hunden Maja som är farbror J:s och hans flickväns hund. Då måste han ju ha hundmat och vatten i skålar på golvet som riktiga hundar. Helst skall pappa och mamma vara J och M också. Nedan är en bild på den riktiga Maja som när bilden togs var en liten plutt

Posted by Picasa

Färger



Emil har hamnat i varföråldern. Nu är det "vad är det" och "varför det" precis hela tiden och man får försöka tänka ut vettiga svar till alla dessa frågor. Lättast är när han frågar efter färgerna, han är riktigt duktig på det nu och kan de flesta vanliga färger. Han gillar att måla nu också, mest blir det krokodiler och drakar som blåser såpbubblor.
Posted by Picasa

Vinterdagar



Emil njuter av all snö (fast han tycker att det är lite störande att att man inte kan gräva i sandlådan...). Bäst tycker han om att gräva med den stora spaden, klättra i de helt enorma snöhögarna och titta på plogfyrhjulingarna. Han har t.o.m blivit erbjuden att få provsitta en av plogarna, men det var lite för läskigt tyckte han.



Nedanför klätterträdet.



Pappa L och Emil åker pulka.



Det var kramsnö precis före jul och då kunde vi vara ute och bygga några snölycktor.
Posted by Picasa

Universeum



Emil och jag har varit på Universeum, det var jätteroligt! Emil kallar det polisbil och lastbilsmuseét och i det rummet där dessa fordon fanns var vi hur länge som helst.



Emil testar barnmotorcykeln.



Emil vrålade "Jag kan allting" när han tagit sig uppför rutschbanan (som inte hade trappa) alldeles själv.
Posted by Picasa