lördag 27 juni 2009

Bada



Jag ochEmil åkte till havet (Varberg) med mormor och morfar när det var så härligt badväder. Vi badade och lekte i sanden hela dagen. Helt underbart! På bilderna har Emil just demolerat ett fint sandslott, helt klart nöjd med sig själv.

Posted by Picasa

lördag 6 juni 2009

Emils födelsedag



Emil brukar hamna i vår säng på morgonen, så även på 2-årsdagen. Jag fick smita iväg och göra iordning brickan. Sedan sjöng vi för Emil och han fick blåsa ut ljusen.



Här leker Emil med presenterna han hade fått på kalaset dagen innan.



Emil fick hörselskydd också som han är jättestolt över, dem har han på sig när han skall bygga.



Efter en del krångel (när vi skulle montera ihop cykeln fattades det en massa delar) fick Emil sin trehjuling på födelsedagskvällen. Förutom att leka med nya leksaker hann jag och Emil med att bada i sjön som ligger i närheten. Det var årets första dopp och jättehärligt. Emil hade en jättebra födelsedag!
Posted by Picasa

Emils 2-års kalas



Äntligen var det dags för Emils kalas! Han hade längtat så mycket efter gästerna, ballongerna och kakorna (det där med presenter hade han inte förstått än). Här ovan sjunger vi "ammonena" (=ja må han leva)



Emils favoritkakor och glass.



Öppna paket!



Sparka boll med kusinen F och farbröderna. Emil var så nöjd med sitt kalas!
Posted by Picasa

fredag 5 juni 2009

Nationaldagsfirande på Liseberg



Vi ville fira 6 juni med en familjeutflykt och vi röstade fram Liseberg. Pappa L var ledig den 5:e juni så av praktiska skäl (slippa lördagsköer) valde vi att fira i förskott. Men vi har flaggan framme idag och vi skall äta köttbullar, så lite firande blir det ändå den 6:e. Emils favorit var nog sagoslottet, den åkte vi två gånger. Annars var olika båtar, karusellen och farfars bilar också populära. En jätterolig utflykt!


Posted by Picasa