måndag 9 juni 2014

Schackspel


Emil fick ett schackspel i födelsedagspresent. Pappa L lärde honom reglerna och sedan blev det ett antal "matcher". Emil är riktigt duktig och han blev väldigt nöjd när han hörde att kusin A också spelat schack en del.


Emil 7 år


Emil har äntligen blivit 7 år. Vi hade en mysig morgon med roliga presenter. Han fick bla pokemon och fotbollskort med tillhörande album vilket var mycket populärt. 




Emil målar i sin efterlängtade flygplansritbok. Den hade Alfred varit med och köpt och klarat av att hemlighålla. Då och då har Alfred kommit till mig och viskat: "han önskar sig Dustyboken och så vet han inte att han har den!". Emil sparar till en egen surfplatta, så han fick en del pengar i present som han blev jätteglad över: "det här är den bästa födelsedagen" utropade han.


Mormor och morfar och morbröder med familjer kom på kalas på födelsedagseftermiddagen. Emil hade det jätteroligt med sina kusiner och med morbror M och E som syns på fotot nedan. Emil älskar att brottas, busa och spela fotboll med M, "hur bra är M på fotboll egentligen" sa Emil sist de spelade. Farmor och farfar överraskade Emil dagen innan födelsedagen. Så nu är Emil ordentligt firad!


fredag 6 juni 2014