söndag 27 april 2014

Trädgårdsfix


Gårdagen tillbringades utomhus med diverse fix. Grinden, cyklar, bildäck och trädgårdsrabatter fick sig en genomkörare. Nu är jag sugen på att fixa till rabatterna igen efter förra vinterns buskdöd. Det skall bli roligt. Tid över till solning, middag på altanen och pinnglass fanns också såklart.






lördag 26 april 2014

Vitsippsskogen


Fem minuters promenad hemifrån finns min "springskog", dit gick vi häromdagen för att beundra vitsipporna och leka. Härligt, härligt!  



"Emil, titta på mig!" säger jag, Emil svarar:  "Nej, jag räddar en prinsessa". Utomhus trivs Emil bäst, leken blir som roligast då.






torsdag 17 april 2014

Glad Påsk!


Gulligaste påskgubbarna!
Eller: "Jag är en liten dalblol (farbror)" som Alfred säger. Barnen påskade hos grannarna och pappa L blev rent avundsjuk på allt godis barnen fick.





söndag 6 april 2014

Konferenshelg


Som vanligt gick vi till sjön på konferenssöndagens eftermiddag. Nyheten den här gången var att det regnade (det brukar alltid vara knallfint väder) och att vi gick runt hela sjön (med barnvagn och korta ben har vi tagit halva vägen genom skogen och andra halvan på trottoaren). Söndagskakan var med och det var som vanligt härligt med skogslek. Alfreds kommentar: "äntligen går vi på picknick hela familjen" och "jag gillar backar, då får jag lika stora muskler som pappa".



Barnen tittar på en fotbollsmatch på väg hem.

Våffeldagen


Återigen träffades vi i kyrkan, denna gång för att steka och äta våfflor. Emil som går i en kristen skola har dessutom full koll på varför man firar våffeldagen. Vi tog också en tur till en näraliggande och rolig lekplats.