tisdag 5 november 2013

USA-resan del 7



Det blev lite shopping också. Bla i favoritaffären Deseret book. Barnen hade fått egna pengar innan så att de skulle kunna handla de också. Emils ögon började lysa när han stod på barnavdelningen och ville ha alla de fina sakerna och insåg att han kunde köpa dem också. De köpte puttekulor (helt enligt Emils plan hemma i Sverige), VDR ringar i böjbar plast och Mormonsbokgubbar. Helnöjda!
 
 
 
Posted by Picasa

USA-resan del 6



Det var så roligt att vara med på kyrkans allmänna konferens! Overkligt men ändå naturligt att vara där på riktigt. Jag och L gick på varsitt möte på lördagen och varsitt på söndagen.


När L var på ett möte var jag och barnen i ett av besökscenterna.


I pausen mellan mötena åt vi mellanmål på Temple Square, då dök farmor och farfar upp!


Barnen kikar in på allt folk.
Posted by Picasa

USA-resan del 5



Vi hade två riktigt kalla dagar på vår resa. Under en av dem var vi på ett fantastiskt dinosauriemuseum. 


Här gräver barnen fram dinosaurier.


Dinosauriepussel!


Roliga uppgifter tyckte Emil.
Posted by Picasa

USA-resan del 4



En dag åkte vi upp till bergen, till skidorterna. Vi tog en promenad runt en damm som heter Silver lake. Barnen var överlyckliga över att det fanns snö där! På väg mot Park City gick vi upp för ett litet berg och Emils utmattade kommentar var "nu förstår jag hur det var för pionjärerna och de hade vagnar också". I Park City tog vi en skidlift upp på ett berg för att kunna åka ner med rodeln. Det var kul, väldigt populärt his pojkarna!
 
 
 
Posted by Picasa