fredag 19 november 2010

Emil just nu



Nu kan Emil skriva sitt namn själv.



Makaroner, vit sås och köpta köttbullar är bland de få saker Emil tycker om. Det brukar han äta till lunch.



Emils första pärlplatta gjord helt utan hjälp.



Äntligen är det roligt att gunga!
Posted by Picasa

Fars dag



Förra söndagen var det fars dag. Det firade vi med sång ("När min pappa ropar, genast lyssnar jag" - en gammal knastradition från mitt hem) och presentförpackad choklad på sängen för pappa L. Här har vi en bild på den firade pappan och barnen. Kanske det blir en tradition att ta kort på fars och mors dag? Jag är så kolossalt stolt över mina pojkar, alla tre.
Posted by Picasa

måndag 8 november 2010

Tre månader



Nu har Alfred lagt de där tre "pluttbebismånaderna" bakom sig och blivit ett helt kvartal gammal! Det är inte klokt. Idag var vi på BVC, han väger nu 5964 g och är 63 cm lång. Fortfarande lite över medel, men inte lika mycket som förrut. När han är vaken tycker han om att se sig omkring, stå eller sitta i någons knä, leksaker har blivit spännande och vissa kan han ta tag i och göra försök till att provsmaka. Alfred kan också blåsa dregelbubblor och prata med nya roliga ljud. Han kan också vända sig till sidan. En lång meritlista för lillponken!
Han är fortfarande väldigt nöjd - förutom när han blir kvällstrött, då gallskriker han sig till sömns. Han tycker också om att åka i sin vagn, då somnar han alltid gott. En go liten kille har vi fått!




Emils kommentar: "jag tytta om Anfidd, jag vill ha honom tills jag blir död". Emil blev gråtfärdig när läkaren (Emil hostar mycket) sa att han inte skulle pussa och krama lillebror så mycket nu när han är sjuk.

Posted by Picasa