tisdag 28 september 2010

Alfreds välsignelse



I söndags välsignades Alfred. Det blev en jättefin och trevlig dag, tack alla som kom och gjorde dagen speciell! Själva huvudpersonen skötte sig jättebra. Jag var rädd att han skulle skrika genom hela välsignelsen (sådär som han gör när han är övertrött), men han hade varit vaken och tyst och somnat i min famn efteråt (utan skrik). Efter stunden i kyrkan hade vi det trevligt hemma hos oss med prat, lek och mat.

Så nu heter vår lille pojk Alfred för att vi tyckte att det var ett fint namn och Olof i andranamn för att det är ett fint släktnamn från både mammans (Alfreds mormors morfar) och pappans (Alfreds farfar) sida.



Pappa L:s familj (en bror fattas).



Farmor + farfar och mormor + morfar på varsin sida om vår familj.



Mamma P:s familj (en bror fattas).
Posted by Picasa

fredag 10 september 2010

onsdag 8 september 2010

1 månad



Idag fyller Alfred en månad. Det är helt otroligt vad tiden går. Han har gått upp nästan ett kilo i vikt och halva garderoben med 50-56 kläder är utbytt mot 62. Men han är som tur är fortfarande vår lilla plutt. Jag kunde inte låta bli att ta med ett kort på Emil också, även han en månad gammal på kortet.

Posted by Picasa

lördag 4 september 2010

Skogspromenad



Idag tog vi en härlig skogspromenad i skogen runt omkring där vi bor. Det var riktigt härligt och det var skönt med en lördag utan tusen andra saker som måste göras.



Alfred sov gott hela turen.



Liten fikastund.
Posted by Picasa